napelem miért a ppnapelem

További érvek

Nincsenek folyamatos karbantartási költségek.

Csak egyszer kell eldöntened, hogy napelem rendszerre váltasz, onnantól semmi dolgod nem lesz vele. Minden nap kényelmesen hátradőlve gondolhatsz arra, hogy míg mások havonta az áramszámla miatt idegeskednek, a te napelemed pénzt hoz a konyhára.

Csak azt kapod, amire tényleg szükséged van.

Ingyenes konzultációnk során az igényeidnek és energiaszükségletednek megfelelő, teljesen rád szabott ajánlatot fogunk adni, amiben megmutatjuk, hogy mennyibe fog kerülni a saját napelem rendszered, és azt is, hogy ezzel mennyi pénzt fogsz keresni az elkövetkező 30 évben.

Hitelre is vásárolhatsz.

Ha úgy döntesz, hogy hitel konstrukcióinkkal szeretnéd megvalósítani a napelemes álmaid, számos lehetőség közül választhatsz. Alkuszaink minden esetben megversenyeztetik a bankokat, ezért keress minket bátran, megtaláljuk a számodra legjobb megoldást!

Kis árréssel dolgozunk

A napelemek sehol sem olcsók, ha igen, az bajt jelent. Annak, hogy ilyen nagy hatékonysággal és ilyen megbízhatóan évtizedeken át működjenek, sajnos ára van. Amit ezen segíteni lehetett, azt azonban megtettük, ezért rendszereinket és a tartószerkezeteket is közvetlenül a gyártótól rendeljük, így tudjuk a kedvező árakat garantálni.

NAPELEMEINKKEL AKÁR

6.600
KW/év
áramot

270.000
Forint
Áramszámlát

IS MEGSPÓROLHATSZ


*A 6KW-os rendszerünket választva. Évi átlagos megtakarítás, ideális elhelyezés és körülmények esetén.

zöld bolygó napelem