Jump to content

Kiváncsi vagy, mi fog történni, miután minket választottál?

1. Ingyenes konzultáció

Minden napelemes beruházás első lépése az, hogy mielőtt felkeresnénk, beszélgetünk egyet. Te elmondod, mit szeretnél, majd ha tényleg érdekelnek a napelemes lehetőségek, mi elmegyünk hozzád, és meggyőződünk arról, hogy a te környezetedben is lehetséges-e a napenergia hasznosítása.

Ezután egyeztetjük veled a fogyasztási adataid, és műholdképek segítségével beazonosítjuk otthonod tetejét. A konzultáció zárásaként egy ingyenes, teljesen rád szabott ajánlatot adunk, amiben megmutatjuk, hogy mennyibe fog kerülni a saját napelem rendszered, és azt is, hogy mindezzel mennyi pénzt fogsz keresni az elkövetkező 30 évben.

2. Tervezés és Logisztika

Miután elfogadtad az ajánlatot, megtervezzük a kiszállítást, felvesszük a számlázási adatokat és megkezdjük az ügyintézést.

3. Ügyintézés és engedélyezés

Ahhoz, hogy az ügyintézést minél hamarabb elkezdhessük, a következő iratokat kell beszerezned:

  • helyrajzi számot jelölő átnézeti térkép másolata (földhivatal, vagy ügyfélkapun keresztül)
  • tulajdoni lap másolata (földhivatal, vagy ügyfélkapun keresztül)
  • kép a mérőóráról, hogy a gyári szám is látszódjon (közeli)
  • kép a mérőóra szekrényről (távoli)
  • kép a villanyoszlop és a ház kapcsolatáról, úgy, hogy a vezeték útja látszódjon

Amint ezzel megvagyunk, onnantól minden, teljes egészében a mi dolgunk.
Ahogy ígértük, neked semmi tennivalód nem lesz, ám ha érdekel, hogy pontosan mi fog történni, itt elolvashatod, mi mindent intézünk el helyetted.
Mivel a HMKE létesítése engedélyköteles, így az engedélyezési eljárást a területileg illetékes hálózati engedélyes fogja lefolytatni a következő módon.
Megtesszük az igénybejelentést. A szolgáltatói jóváhagyó levél, ahogy látni fogod, nem egyhamar érkezik meg.
A szolgáltatód hálózatvizsgálatot fog tartani, a műszaki-gazdasági tájékoztató levél átfutási ideje 30 nap.
Benyújtjuk a csatlakozási dokumentációt.
Ezt a szolgáltatód jóváhagyja, nagyjából 15 napos átfutási idővel számolhatsz.
Az eddigi Kereskedelmi és Hálózati szerződéseket a szolgáltatód ügyfélszolgálatán módosítanunk kell, vagy pedig újakat kötnünk.

4. Egynapos telepítés

Ha az áramszolgáltatód jóváhagyta a terveket, és a finanszírozás is rendben van, megkezdődik a telepítés, ami, 10kW-os rendszerig*, ahogy azt ígértük, mindössze 1 napot vesz majd igénybe.

Ezután bejelentjük a szolgáltató felé, hogy minden elkészült.

5. Bekapcsolás

A telepítést követően az engedélyek beérkeztével az áramszolgáltatód lecseréli a régi órádat, és digitális ad-vesz mérőt tesz fel helyette. Ezzel megkezdődik a gondtalan zöldáram termelés.

6. Gondtalan évek

Amint mindennel végeztünk, a saját magad ura leszel, az áramszolgáltatásra pedig soha többet nem lesz gondod.

Ugye jól hangzik?

Szeretnék egy ingyenes konzultációt!

További érvek

Nincsenek folyamatos karbantartási költségek.

Csak egyszer kell eldöntened, hogy napelem rendszerre váltasz, onnantól semmi dolgod nem lesz vele. Minden nap kényelmesen hátradőlve gondolhatsz arra, hogy míg mások havonta az áramszámla miatt idegeskednek, a te napelemed pénzt hoz a konyhára.

Csak azt kapod, amire tényleg szükséged van.

Ingyenes konzultációnk során az igényeidnek és energiaszükségletednek megfelelő, teljesen rád szabott ajánlatot fogunk adni, amiben megmutatjuk, hogy mennyibe fog kerülni a saját napelem rendszered, és azt is, hogy ezzel mennyi pénzt fogsz keresni az elkövetkező 30 évben.

Hitelre is vásárolhatsz.

Ha úgy döntesz, hogy hitel konstrukcióinkkal szeretnéd megvalósítani a napelemes álmaid, számos lehetőség közül választhatsz. Alkuszaink minden esetben megversenyeztetik a bankokat, ezért keress minket bátran, megtaláljuk a számodra legjobb megoldást!

Kis árréssel dolgozunk

A napelemek sehol sem olcsók, ha igen, az bajt jelent. Annak, hogy ilyen nagy hatékonysággal és ilyen megbízhatóan évtizedeken át működjenek, sajnos ára van. Amit ezen segíteni lehetett, azt azonban megtettük, ezért rendszereinket és a tartószerkezeteket is közvetlenül a gyártótól rendeljük, így tudjuk a kedvező árakat garantálni.

NAPELEMEINKKEL AKÁR

6.600kWh/éváramot

270.000Ft/éváramszámlát

IS MEGSPÓROLHATSZ

*A 6KW-os rendszerünket választva. Évi átlagos megtakarítás, ideális elhelyezés és körülmények esetén.

napelem - Megújuló energiaforrások